Eskişehir İli Madencilik Sektörü İhtiyaçlarının Belirlenmesi Çalıştayı
19.12.2018

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde yer alan firmalar ile il genelinde faaliyet gösteren firmaların da katılımıyla,  sektör bazında  Üniversite -Sanayi işbirliği kapsamında ar-ge, inovasyon, üretim konularındaki ihtiyaçlarını ve darboğazlarını  sistematik bir şekilde belirleyerek ve  bu ihtiyaçların karşılanması amacıyla; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ETTOM) ve Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (EOSB) işbirliğinde bir çalıştaylarserisi düzenlenecektir.

Çalıştaylar serisinin ilki “Eskişehir İli Madencilik Sektörü Çalıştayı”başlığıyla düzenlenmektedir.27 Aralık 2018 tarihinde, saat 13:30 da Organize Sanayi Bölgesi İdari Binasında düzenlenecek etkinliğe, ilimizde faaliyet gösteren tüm madencilik firmaları ve sektöre ilgili herkes davetlidir.