ESOGÜ Akademisyen Şirketlerinin TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Başarıları!
7.07.2021

TÜBİTAK 1501 desteği almaya hak kazanan üniversitemiz akademisyenleri ve ATAP A.Ş. bünyesinde bulunan şirketleri:

Ziraat Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Evrenosoğlu / POTAMİA MEYVE ISLAH AR-GE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hakan Gasan / MMD Makine ve Malzeme Teknolojileri Ar-Ge Dan. Müh. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.

Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Figen Caliskan / ALBILA Serum Biyolojik Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Akademisyenlerimizi ve şirketlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.