Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden TÜBİTAK 1005 Başarısı
25.12.2020

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alaattin ÖZEN'in yürütücüsü olduğu, medikal nedenlerle ameliyat olamayan endometrium (rahim) kanseri tanılı hastaların brakiterapi tedavisinde hem uygulayıcı hem de hastalar için kolaylık ve daha kaliteli bir tedavi imkanı sağlayacak olan “Çok kanallı silindir aplikatör ile kombine tek parça olarak yerleştirilebilen intrauterin 3 kanallı yüksek doz hızlı brakiterapi aplikatörü prototipinin geliştirilmesi” başlıklı projesinin "1005- Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı" kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.

ETTOM olarak sayın akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.