Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nden TÜBİTAK 1002 Başarısı
28.12.2020

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğba Saraç’ın yürütücüsü olduğu proje TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) "1002-Hızlı Destek Programı" kapsamında desteklenmeye değer görülmüştür.
"Stokastik Iliskisiz Paralel Makine Çizelgeleme Problemi Için Bir Çözüm Yaklasımı" başlıklı projede Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Feriştah ÖZÇELİK ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ertem de araştırmacı olarak yer almaktadır. 12 ay boyunca devam edecek olan proje 28.702 ₺ bütçe ile sunulmuştur.
ETTOM olarak sayın akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.