ESOGÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nden 2523 TÜBİTAK-NRF Ortak Proje Başarısı
28.12.2020

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden Dr. Öğretim Üyesi Evren Yasa'nın yürütücüsü olduğu 2523 TÜBİTAK-NRF (Güney Kore) Ortak Projesi kabul edilmiştir.
TÜBİTAK ile Güney Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) arasındaki bilimsel ve teknolojik işbirliğine yönelik 2020 yılında açılan ikili işbirliği çağrısı kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Evren YASA'nın Hallym University - ChanHum Park ile ortak yürüttüğü "Maksillofasiyal, El Ve Kbb Cerrahisi İçin Kalsiyum Fosfat/Polimer Kompozit Kaplamalı Gözenekli Titanyum Mini Plakların Üretimi Ve Karakterizasyonu İçin Lazerle Metal Toz Ergitme Teknolojik Platformunun Geliştirilmesi" projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.
ETTOM olarak biz de sayın akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.