ETTOM ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi UZEM'den ERASMUS KA226 Başarısı!
3.03.2021

ETTOM iş birliği ile kurulan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi UZEM, Ovidius University of Constanta (Romanya), INFOREF (Belçika) ve Universidade Catolica Portuguesa (Portekiz) ortaklığı neticesinde "Project Restart for Education in a Digital Era through Project-based E-learning (RESTART 4EDU)" başlıklı proje, Avrupa Birliği Komisyonu, Erasmus KA226 Yükseköğretim Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.
Proje, eğitim süreçlerine akademik düzeyde dijital teknolojilerin entegre edilmesiyle eğitim ve öğretim methodlarında inovasyonu amaçlamaktadır.
Biz de, ETTOM uzmanlarından Öğr. Gör. Elif Kara ve ESOGÜ UZEM'den Öğr. Gör. Dr. Onur Ergunay Öğr. Gör. Hakan Yıldırım'ı ve Öğr. Gör. Dr. Hacı Mustafa DÖNMEZ'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.