RESTART4EDU PROJESİNDE YER ALACAK GÖNÜLLÜ AKADEMİSYENLER ARIYORUZ!
9.09.2021

Restart4Edu projesi yürütücülüğünü Romanya’da yer alan Ovidius University of Constanta’nın gerçekleştirdiği ve konsorsiyum ortağı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Belçika’dan İNFOREF ve Portekiz’de yer alan Universidade Catolica Portuguesa’nın yer aldığı bir Erasmus+ KA226 Yükseköğretim Alanı Stratejik Ortaklık (Dijital Eğitime Hazırlık Amaçlı Ortaklıklar) Projesidir.

Bu proje kapsamında akademik düzeyde yenilikçi öğrenme ve öğretim metotlarının eğitim süreçlerine dijital teknolojilerin entegre edilmesiyle geliştirilmesini amaçlamaktadır. Özellikle Covid-19 pandemisi sürecinde hızlıca geçiş yapılan çevrimiçi eğitim sürecinde ihtiyaç duyulan Proje Tabanlı Öğrenme (Project Based Learning-PBL) becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi’nden her düzeyde akademisyen proje kapsamında ulaşmaya çalıştığımız hedef gruplardandır.

Detaylı bilgi ekli dosyada sunulmuştur.

Başvuru için dosyadaki karekodu okutabilir ya da https://docs.google.com/forms/d/1t4Ql_7VUUIgwuLxLOTPE6DsnQokLT5Trvco1RwwHems/edit bağlantısını kullanabilirsiniz.