TR | EN
BİGG TEAM Programı Başvuruları
6.04.2023

Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ARİNKOM TTO, Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Tic. ve San. A.Ş., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi  Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ETTOM, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş., Vestel Ventures Ar-Ge A.Ş., Migros Ticaret A.Ş., Tat Gıda San. A.Ş., T.C Tarım ce Orman Bakanlığı Tarım Geçit Kuşağı, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş., ESALBA Metal San. ve Ticaret A.Ş. iş birliğinde oluşturulan ARİNKOM TTO, ETTOM ve Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Tic. ve San. A.Ş., işle birlikte yürütülen BİGG TEAM Girişimcilik Destekleme Programı 2023/1 yeni dönem çağrı başvuruları devam etmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 13 Nisan 2023, Perşembe saat 17:00

Çağrıyla ilgili TÜBİTAK’ın yayınlamış olduğunu detaylı bilgiler için tıklayınız.

Başvuru ve Detaylı Bilgi için:  https://bigg.team/

Tematik Alanlar: