2023-2 BİGG TEAM Yeşil Büyüme Çağrısı Açıldı!
16.11.2023

BİGG TEAM; ARİNKOM TTO, Bursa Uludağ TTO ve ETTOM tarafından TÜBİTAK’a sunulan ve kabul edilen projenin Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı - Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş., Migros Ticaret A.Ş., Tat Gıda San. A.Ş., Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş., ESALBA Metal San. ve Ticaret A.Ş., Uludağ Üniversitesi Tekonoloji Transfer Ofisi Tic. ve San. A.Ş., Vestel Ventures Ar-Ge A.Ş, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tekonolji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Eskişehir Teknik Üniversitesi kuruluşları ile birlikte yürütülmektedir.

🌳 İklim Değişikliği, Çevre ve Biyoçeşitlilik
🌍 Temiz ve Döngüsel Ekonomi
🏡 Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Arzı
🍏 Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım
🚗 Sürdürülebilir Akıllı Ulaşım konularında iş fikrine sahipsen ve geliştirmek istersen BİGG TEAM seni bekliyor!

Başvuru için: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdC5DdtwAlTd4trxBsIGKPZkN4wlPHaT8z6eElIrtoUWPaWeA/viewform