RESTART4EDU Projesi Yaz Okulu
1.07.2022
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesinde ESOGU ETTOMUniversitatea OVIDIUS din Constanta (Romanya), Universidade Católica Portuguesa (Portekiz) ve Inforef Liège (Belçika) işbirliği ile sürdürülen Erasmus+ KA2 projesi RESTART4EDU (Restart for Education in a Digital Era Through Project Based E-Learning) kapsamında düzenlenen uluslararası yaz okulu 6-10 Haziran 2022 tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde yoğun katılımla gerçekleşti. Yaz okulu boyunca projenin hedef grubu olan farklı bölümlerden akademisyenler bir araya gelerek oluşturulan çevrim içi e-öğrenme platformunun denemesini yapıldı, yeni gruplar oluşturularak projenin devamında ortaya çıkarılacak uluslararası kitap için hazırlık çalışmaları gerçekleştirildi. Aynı zamanda tüm katılımcıların yeni işbirlikleri geliştirmesi, ekip ruhunun kurulması, uluslararasılaşma ruhunun derinleşmesi ve araştırma çıktılarının paylaşılması için verimli ve zengin bir hafta oldu.